Kurser i grupp vår och sommar 2019

AVROSTNINGSKURS- En kurs som passar alla svingar!

Det mest effektiva sättet att skapa stabilitet i ditt spel är utan tvekan genom att förbättra din teknik. För att förbättra tekniken, både med fulla slag och korta slag, gäller det att samarbeta med en utbildad tränare med tydliga övningar.
  
Fokus i denna kurs kommer att vara på tekniken vid alla typer av slag och framförallt väldigt mycket svingteknik. Med hjälp av marknades bästa analysverktyg, Trackman, kommer vi att granska all teknik med stor noggranhet.
  
Den här kursen är noggrant upplagd för att ge individuell feedback och all den stöttning som du behöver för rosta av din sving och få bra grunder inför säsongen.

AVROSTNING DAM OCH HERR

Förkunskaper: Träningsvilja!

Kostnad: 1250 :-

Dag:  Torsdagar

Antal kurstillfällen:  4 st 

Datum: 27 juni, 4 juli , 11 juli , 18 juli 

Tid: 17.00-18.30

Plats:  Öjestrand GC

Deltagarantal:  4 lediga platser!

Anmälan: Anmälningsformulär

 


UPPSTARTSLÄGER FÖR DAMER - En riktigt bra start på säsongen!

Den enskilt största faktorn till förbättring för amatörgolfare är genom förbättrad teknik. En förbättrad teknik skapar en mindre ”timingkrävande” rörelse och det skapar i sin tur bättre bollträffar. Under två dagar kommer vi svart på vitt granska varje sving både på rangemattan och i analysprogrammet TrackMan.
  
Efter dessa två dagar kommer ni ha full koll på vad som skapar dåliga bollträffar, ni kommer att veta vad ni ska träna på i fortsättningen och ni kommer känna er mer motiverad till att avsätta tid för träning i sommar. Fokus under lägret kommer vara på teknik, teknik och teknik. Det är så riktig golfträning genomförs.

UPPSTARTSLÄGER FÖR DAMER

Förkunskaper: Träningsvilja!

Kostnad: 1450 :-

Dag: Lördag samt söndag

Datum: 18-19 maj

Tid: 08.30-13.30

Plats: Öjestrand GC

Deltagarantal:  9 st FULL

Schema: Klicka här

Anmälan: Anmälningsformulär


 

Bokningspolicy

Vid inskickad anmälan till ovanstående kurser accepterar vederbörande även våra avbokningsregler som innebär att avanmälan ska ske skriftligen 1 vecka innan kursen börjar. Om detta inte sker debiteras hela kursavgiften.